Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Ladingost.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Ladingost.dk.

 

Dokumentation og vejledning

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Ladingost.dks side, er denne af vejledende art. Ladingost.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Ladingost.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Ladingost.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Ladingost.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Ladingost.dk.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Ladingost.dk har stillet dig i udsigt.

 

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med [Betalingsmetode]

Alle priser i Ladingost.dk – på web-adressen https://ladingost.dk. – er inkl. Moms.

 

Fortrydelsesret

Jvf. forbrugeraftaleloven er der ingen fortrydelsesret på køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende brug. Ladingost.dk yder 14 dages fortrydelsesret på andre varer, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Nyheder og gode tilbud på Facebook